Werkwijze

U kiest het aantal personen en de aankomst datum. Andere wensen selecteerd u aan de linkerkant. U kiest voor een chalet een boerderij landhuis villa of kasteel. Het aantal sterren en de ligging. Aantal slaapkamers huisdier mee? en de faciliteiten.

Online boeken

Wordt het een korte of lange vakantie in de Ardennen? Veel natuur en bezienswaardigheden zijn te ontdekken vanuit een Ardennen vakantiehuis. Ardennen vakantiehuizen zijn gemakkelijk te huren. En de meeste vakantiehuisjes in de Belgische Ardennen zijn allemaal online te boeken.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag of hulp nodig met het zoeken en boeken van een vakantiehuisje? U kunt ons direct een bericht sturen op info@huisjehurenardennen.nl

Reservering geplaatst?

Indien u een reservering heeft geplaatst krijgt u direct een bevestiging terug per email. U kunt de gegevens nogmaals controleren en de betaal informatie bekijken.

Hond mee?

De hond gaat graag mee naar de Ardennen op vakantie. Wandelen en spelen in overvloed in de mooie natuurgebieden van de Belgische Ardennen. Enige voorzorg is zeker nodig om met de hond op vakantie te gaan. Natuurlijk zijn eigen hondenvoer meenemen. Middelen om een teek te verwijderen is zeker ook nodig. Maak uw keuze uit 1 van de circa 700 vakantiehuizen in de Ardennen waar u hond welkom is.